Elastingas siūlių užpildas – kas tai ir kam tinkamas naudoti? Tai – dvikomponentis kompanijos Romex GmbH produktas, skirtas paviršiams patiriantiems vidutines eismo apkrovas.

Elastingas siūlių užpildas – anaiptol ne naujiena Lietuvos rinkoje. Šis produktas veik neturintis analogų savo išskirtinių savybių dėka projektuose naudojamas nuo 2019 metų. Išskirtinių savybių: tąsus, tamprus grindinio siūlių užpildas, dėl galimybės plėstis (maksimalus išsiplėtimas iki 9,26 %), gali būti taikomas surišto ir nesurišto tipo konstrukcijoms.  

Elastingas siūlių užpildas – sprendimas aktyvaus transporto zonoms

Elastingas siūlių užpildas

Kaune, Laisvės alėjoje, grindinio siūlės įrengtos panaudojant elastingą siūlių užpildą

Produktas įrengtas dalyje Laisvės alėjos zonų, pasižyminčių ypatingų transporto aktyvumu. Būtent produkto savybės leidžia grindinį išlaikyti funkcionalų bei saugų eksploatuoti.

Kaip ir kiti Betono mozaika siūlomi siūlių užpildai, šis produktas yra laidus vandeniui, bei sumažina galimybes  įsitvirtinti sėkloms, nešvarumams ir purvui, tad apsaugo nuo nepageidaujamos augalijos. Siūlės lieka tvarkingos ir švarios.

Techninė produkto informacija

Produktas skirtas dangoms, kurių siūlių plotis yra nuo 5 mm ir siūlės gylis nuo 30 mm.

    • skirtas iki 7,5 t svorio transporto apkrovoms, tačiau kombinuojant su ankerių sistemomis galima apkrova gali siekti ir iki 25 t
    • skirtas siūlėms nuo 5 mm
    • siūlių gylis – nuo 30 mm
    • siūlomos produkto spalvos – neutral (smėlio), stone grey (pilka) ir basalt (tamsi pilka).
    • produktas pakuojamas į 25 kg dydžio kibirus.

Puikus sprendimas viešosioms erdvėms

Šio produkto savybės labiausiai pasiteisina instaliuojant viešosiose erdvėse, patiriančiose transporto apkrovas. Kaip minėta, derinant su ankerių sistemomis, elastingas siūlių užpildas tampa dar labiau atsparesnis ir tinkamesnis dar didesnes apkrovas patiriančioms dangoms įrengti. Tokiu atveju jis tampa puikus industrinės zonos dangos siūlių sprendimu.

Būtent viešajai erdvei pritaikytu sprendimu norime pasidalinti ir mes – elastingu siūlių užpildu užpildytos itin aktyviai eksploatuojamos pagrindinės Kauno miesto gatvės – Laisvės alėjos zonos.

Reikalinga konsultacija? Norite sužinoti daugiau apie produktą? Susisiekime!  +37061874836 Gintarė

Easy siūlių užpildas

Easy produkto siūlomi sprendimai

Romex Fugenfestiger - siūlių stipriklis

Viskas, ką turėtumėte žinoti apie siūles ir užpildus

Danga

Kaip kovoti su augmenija tarp trinkelių? Kaip gali padėti siūlių užpildai?