Romex Fugensand – drenuojantis rišamasis smėlis yra vienas populiariausių Romex produktų. Naudojamas išskirtinai siūlių užpildams, mūsų siūlomas kaip alternatyva įprastai siūlėms naudojamoms atsijoms.

Kuo Romex Fugensand – rišamasis smėlis pranašesnis nei atsijos?

Visuomet savo klientams pabrėžiame, kad įsirengus dangą, privaloma užpildyti siūles. Tai galima padaryti naudojant atsijas, tačiau šis sprendimas nors ir pigus, bet reikalauja nuolatinės priežiūros – atsijos lengvai išsiplauna po stipresnio lietaus, grindinio valymo Karcher aparatu, po žiemos, tad nuolat būtina sekti pokyčius ir nedelsiant siūles vėl užpildyti. Kitu atveju gaminiai trinasi vienas į kitą, skilinėja, grindinys gali tapti nesaugiu, o didžiausias apkrovas patiriančios vietos – pradėti skilinėti, trupėti, judėti.

Produktas drenuojantis smėlis – tai tvirtas siūlių užpildas, supilamas kaip smėlis į siūles, bei užšluojamas, o paskui sudrėkinus savaime susitankinantis ir sukietėjantis. Užpildas sukurtas taip, kad išlaikytų minimalų elastingumą ir būtų visiškai laidus.

Teisingai įrengus Romex Fugensand jo nereikia stebėti ir pildyti, o po užpildymo siūlės bus sutvirtintos 3-5 metus.

Drenuojantis rišamasis smėlis. Kaip taisyklingai įsirengti produktą?

Pirmiausia būtina kruopščiai išvalyti grindinį. Tam puikiausiai tiks prasieiti su aukšto slėgio įrenginiu per visą dangą. Švari danga ir siūlės – garantuos, kad produktas atsidurs ten, kur ir turi būti, siūlėje ir tinkamai prisitvirtins.

Grindinys su Romex Fugensand užpildu.
Grindinys su Romex Fugensand užpildu (produktas Dito)

Švarią dangą užpilame produktu, kurį su sausa šluota paskirstome per visą paviršių. Smėlis pats sukris į siūles, tačiau būtina įsitikinti, kad priemonė užpildys siūlę iki viršaus.

Sekantis produkto įrengimo etapas -sulieti dangą. Suliejus produktą, jis sukietėja ir pilnai pasiskirstęs suformuoja tvirtą siūlę.

Priežiūra

Taisyklingai suformuotų siūlių nereikia prižiūrėti. Visuomet rekomenduojame prižiūrėti grindinį – nes švari lauko danga visuomet reiškia daugiau tvarkos viduje. Tačiau įsirengę siūles su mūsų drenuojamuoju smėliu galėsite ramiai leisti laiką ir džiaugtis estetiškai atrodančia ir saugia eksploatuoti danga.

Kviečiame darsyk pasižiūrėti produkto įrengimo video čia. O jei turite klausimų, ar reikalingos konsultacijos apie Romex produktus, kviečiame juos užduoti elektroniniu paštu [email protected] arba tiesiogiai bendruoju numeriu
+370 616 25883.

Romex Fugenfestiger - siūlių stipriklis

Eco Line

Ažūrinės trinkelės: kam skirti Eco Line ir Eco Domino drenuojantys produktai

Viskas, ką turėtumėte žinoti apie siūles ir užpildus

Danga

Kaip kovoti su augmenija tarp trinkelių? Kaip gali padėti siūlių užpildai?