Grindinio idėjos – tai vaizdai, kurie tarnaus jums, kuriant aplinką ir planuojant savo grindinį. Visi projektai – įrengti naudojant Betono mozaika gaminius ir įgyvendintos privačiose erdvėse. Linkime smagaus skaitymo, įkvėpimo ir tikimės, kad mūsų pasiūlyti pavyzdžiai įkvėps drąsesniems sprendimams.

Grindinio idėjos. Ar tikrai pilka yra TA spalva?

Klientams visuomet rekomenduojame įsivertinti, kad jų grindinys tarnaus ilgus metus. Tyrimai rodo, kad privatūs klientai renkasi grindinio elementus bei jų iš esmės nekeičia. Tad visuomet kyla klausimas – ar pilkos spalvos gaminys, būtent tas, kurį norėsis matyti metai iš metų? Jei atsakėte sau “ne” – štai kokius alternatyvius sprendimus siūlome.

Alternatyvūs sprendimai. Spalvoti gaminiai.

Kalbant apie spalvotus gaminius, pastebime tendencijas, madas, renkantis vienspalvius gaminius. Apie tendencijas plačiau kviečiame pasiskaityti čia. Pagrindinė, šiuo metu stebima tendencija yra ta, kad dažniausiai pasirenkamos tamsios spalvos dangos, tačiau jų pasirinkimas nėra geriausias sprendimas – karštu metu tamsi danga labiau įkaista. Rekomenduojame rinktis šviesias spalvas, kurios atspindi saulės spindulius, danga neįkaista taip kaip tamsi, tad yra malonesnė eksploatuoti. Šviesi danga taip pat tamsiuoju metu atspindi apšvietimą, tad tokiu būdu taupomi apšvietimo kaštai.

Grindinio idėjos. Balti gaminiai ne tik mažiau įkaista karštuoju metu, bet ir tamsiuoju metu mažina apšvietimo kaštus, nes atspindi šviesą.
Grindinio idėjos. Balti gaminiai, karštu metu neįkaista, tamsiuoju metu mažina apšvietimo kaštus, nes atspindi šviesą.

O gal pažaiskime spalvų deriniais ir faktūromis?

Nusprendus naudoti vienspalvius gaminius – puikiausias sprendimas pagyvinti grindinį – naudoti spalvų derinius, tekstūras, pavyzdžiui sendinimas ar derinti su natūralaus akmens faktūra dengtais gaminiais. Dalinamės pavyzdžiais – tikime, kad vaizdai įkvėps ir jus pažvelgti į grindinį kitaip.

Sendinti gaminiai

Kelių spalvų/ faktūrų derinimas

Grindinio idėjos: daugiaspalviai gaminiai ir natūralaus akmens faktūra

Daugiaspalviai gaminiai – tai gaminiai, padengiami keleto spalvų miksu sukuriančiu išskirtinį grindinį. Ši danga puošni, lengvai prižiūrima ir leidžia visą plotą kloti tik pasirinkta daugiaspalve.

Daugiaspalvių projektų pavyzdžiai

Šiuo metu siūlome daugiaspalvius sprendimus: Granit, Moon Anthracite, Umbra ir Terra. Plačiau apie siūlomus daugiaspalvius sprendimus.

Natūralaus akmens faktūra

Tai išskirtiniai gaminiai, dengiama natūralaus akmens skalda. Šiuo metu siūlome tokių spalvų pasirinkimus.

Konsultacija ir pardavimai

Esame visuomet pasirengę pakonsultuoti apie tinkamiausią sprendimą jūsų projektui. Kviečiame susiekti su artimiausiu pardavimų skyriumi.

Fossil Daugiaspalvė

Daugiaspalviai gaminiai

Natūralaus akmens faktūros gaminiai

Fossil daugiaspalvė

Grindinio dangų tendencijos: jau laikas permąstyti sprendimus, sutaria specialistai

Natūralaus akmens faktūra - privačiai erdvei