Gaminiai Eco Line ir Eco Domino gimė bendradarbiaujant su architektų komanda DO Architects. Rinkoje jautėme poreikį eko gaminiui, kuris drenuotų, bei būtų tinkamas transporto apkrovoms. Tuo tarpu buvę rinkoje buvo skirti šlaitų sutvirtinimui, arba zonoms, nepatirsiančioms automobilių apkrovų.

Tad kuo ypatingi šie gaminiai?

Pirmiausia šie gaminiai atidengia daugiau ertmių, tai reiškia kad šie gaminai labai efektyviai drenuos kritulius tiesiai į dirvą, paviršius liks tvarkingas ir tinkamas eksploatuoti. Tai viena svarbiausių sąlygų įrengiant parkingo zonas.

Taip pat Eco gaminiai, atverdami daugiau ertmių suteikia daugiau erdvės dangos įrengimui užsėjant žole. Turėdama daugiau erdvės žolė geriau tvirtinasi ir geriau auga.

Trečia išskirtinė savybė – šie gaminiai yra pritaikyti autotransporto apkrovoms, taigi gali būti įrengiami kelkraščiuose, jau minėtuose parkingo zonose, kitose erdvėse, kuriose numatomos transporto apkrovos.

Juodos spalvos Eco Line, įrengta su žole.
Juodos spalvos Eco Line gaminys įrengtas su žole

Daugiau apie drenuojančius ažūrinius gaminius

Šie gaminiai, lyginant su rinkoje esančiais ir Betono mozaikos taip pat gaminamais Eco 8 gaminiais atveria 6 proc. (Eco Line) ir 39 proc. (Eco Domino) daugiau ertmių.

Kad klientai galėtų lengvai įsirengti gaminius patys parengėme instrukcijas kurias galite atsisiųsti. Instrukcijas rasite šalia produktų aprašymų Eco Line ir Eco Domino.

Eco Line gaminys - tinkamas transporto apkrovoms, gali būti įrengiamas su žole ar užpildant skalda.
Eco Line gaminys – tinkamas automobilių apkrovoms

Kaip įrengti Eco Line Eco Domino su žole?

Gaminius paprasta įrengti su žole. Rekomenduojame atkreipti dėmesį, kad bet kokia žolė karštuoju metų laiku privalo būti laistoma. Priklausomai nuo įrengiamo ploto, rekomenduojame apsvarstyti laistymo sistemos įrengimo klausimą. Neįrengiant laistymo sistemos, žolę reiktų laistyti atsižvelgiant į oro sąlygas 1-3 kartus per savaitę. Įrengiant rekomenduojame rinktis drėgmę sugeriančias bet tūrio nekeičiančias kapsules ar plaušą, kuris sausėjant dirvožemiui sukauptą drėgmę atiduos augalo šaknims.

Siekiant optimaliausio rezultato, rekomenduojame rinktis sausrą toleruojančius sėklų mišinius, pavyzdžiui Dotnuva Baltic siūlomą sėklų mišinį Sunshine.

Kaip įrengti Eco Line ir Eco Domino su skalda?

Galimi keletas įrengimo su skalda būdai – vienas, pats paprasčiausias yra ertmes tiesiog užpilti pasirinkta skalda, kitas – naudoti skaldą rišančias priemones.

Dangos privalumas naudojant surištą skaldą – skalda visuomet lieka tarpuose, surišanti priemonė, pavyzdžiui Romex Deko / profi Deko visuomet yra laidi vandeniui, tad drenavimas išlieka, o danga visuomet atrodo tvarkingai.

Eco Domino

Skaldos rišikliu sutvirtinta skalda Eco gaminiuose

Orange granit daugiaspalvė

Praktiniai patarimai: kaip išvengti klaidų įsirengiant dangą

Šventosios aikštė

Betono gaminiai ir populiariausi mitai apie juos

Eco Line

Ažūrinės trinkelės - ne tik dizaino elementas